Dongguan Guanghong Packaging Materials Co., Ltd.

Musí mleté ​​kávy dýchat

Čas vydání: 2022-07-07 14:34:54  Hity: 12

people v tomto moderním světě může každý den stěží žít bez šálku kávy. Kromě kavárenna ulici mnoho lidí stále dává přednostnákupu pražených kávových zrn, aby se doma brousila a vařila. S výjimkou zajištění původu a kvality kávových zrn může také umožnit lidem, aby si užívali potěšení z vaření kávy, která z dlouhodobého hlediska může ušetřit spoustu peněz. Po pečení, protože se bojí, že vůně kávy bude oslabenanebo ztracena. Ve skutečnosti je tato myšlenka úplně špatná. Pečená káva po reakci MENA produkuje vícenež 700 druhů chemikálií. Tyto chemikálie jsou zdrojem chuti a vůně kávy a jejich komplexní výkon představuje rozmanitou chuťna kávu. Pečené kávové zrny je docela křehké a musí dýchat, což je proces deaerace. Tento plyn je oxid uhličitý. Vnitřní chemická změna pokračuje v kávovém zrnu i po pražení a oxid uhličitý seneustále uvolňuje. Po pečení kávy je uvolněno obrovské množství plynu. Oxid uhličitý bude snadno ovlivnit texturu a chuť kávy, což znamená, ženemůžete pít pěknou kávu, i když hodně utratíte. To je taková škoda. Pokud se rozhodnete zakoupit kávové zrny, měli byste senaučit vhodnou metodu úložiště, jak udržet kávové zrny a zachovat vůni. Jak správně uložit kávovou zrnu, aby se zabránilo zhoršení? Protože chuťová látka kávy je velminestabilní, pečená káva se snadno zhoršuje vlivem vzduchu, vlhkosti, tepla a světla, což oslabí jeho chuť. Wojin Valve tedynavrhuje, abyste pečenou kávu udržovali daleko odnadměrné vlhkosti, sucha, teploty, světla a kyslíku.

2. Kupte si speciální kontejnery a taškyna kávu s \\ žádný způsob odplňovacího ventilu. Někteří lidé se ptali, že od doby, kdy oxid uhličitý uvolněný praženou kávou ovlivní kvalitu kávy, mohu ji jen uložit v otevřeném prostoru. Wojin Valve vám připomíná, že kyslík jenepřítelem čerstvě pražené kávy. Dlouhá odhalení kávyna vzduch bude kyslík a další inertní plyny ve vzduchu urychlit proces stárnutí kávy, i když oxid uhličitý může být kdykoli vypouštěn. Jeden

way degassing ventil je malý příslušenství v balíčku. Jeden

way degassing ventil umožňuje oxidu uhličitý uvolněný kávovými zrny, aby unikl zevnitř vaku a zabránil vstupnímu vnějšímu kyslíku do uzavřeného sáčku. Tento malý vzduchový ventil hraje dvojitou roli, zabraňuje oxidu uhličitého ovlivňovat chuť kávy a zabraňuje oxidaci vnějšího vzduchu v oxidaci kávy. Můžeme tedy vědět, že ten ventil odplyňujícího se může být velmi dobrým příslušenstvím pro ochranu čerstvosti kávových zrn.

 ---

Předchozí: No

další: Průvodce tvarovaným pouzdrem